پوشک را با یک رویه غیر چسبناک پوشش دهید و با یک لایه ضخیم خمیر اکسید روی آن پهن نمایید.
پوشک را با یک پوشش غیر چسبی ببندید و یا روی آن یک لایه ضخیم از خمیر اکسید روی پخش کنید.
داروها سبب کنترل خارش، درد و درمان عوارضی همچون عفونت در جریان خون گردند. در صورتی که زخمها نشانههای عفونت گسترده همچون ضعف، تورم غدد لنفاوی و تب را بروز دهند، این امکان وجود دارد که پزشک آنتی بیوتیک خوراکی تجویز نماید.
تو مگو همه به جنگند و ز صلح من چه آید تو یکی نِهای، هزاری، تو چراغ خود برافروز
صفحه اصلی مراقبت بیماری پروانه ای؛ علل، علائم و راهکارهای درمانی بیماری پروانه ای؛ علل، علائم و راهکارهای درمانی
علت بیماری پروانه ای چیست؟ بیماری پروانه ای یک بیماری ارثی است و ژن بیماری از یکی از والدین بیمار (اتوزوم غالب) یا هر دو والد بیمار (اتوزوم مغلوب) یا به عنوان یک جهش ژنی جدید در فرد به وجود آید و منتقل میشود.
در صورتی که تغییرات نوع زندگی و مراقبت در خانه، نشانههای بیماری پروانهای را کنترل ننماید، درمانهای موجود ممکن است شامل جراحی توانبخشی و دارو باشند این عارضه معمولاً با وجود رسیدگیهای درمانی، پیشرفت داشته و نیز زندگی پروانه ای بیماری موجب عوارض جدی و حتی مرگ گردد.
سعی کنید مارک را از روی لباس جدا نکنید و لباس را در کنار درز قرار دهید تا کمتر پوست کودکتان خراشیده گردد. برای کودک از لباسهای نرم که پوشیدن را درآوردن آنها راحت میباشد به کار گیرید.
کرهی زمین، خانه و منزل ما انسانهاست. هرچه بیشتر به سلامتی و حفظ آن توجه کنیم، سلامتی و آیندهی خود را تامین میکنیم. در مسیر رسیدن به این هدف لازم است تلاش کنیم زبالهی کمتری تولید کنیم، از وسایل حملونقل عمومی استفاده کنیم، طبیعت را کثیف نکنیم و در مصرف آب صرفهجویی کنیم.
در دانشگاه کسب و کار، به ذکر چند مورد از این حوادث میپردازیم:
همچنین در صورتی که کودک شما گریه میکند سعی کنید عوامل دیگر را چک کنید تا مطمئن شوید گریه کودک از چیز دیگری نباشد. گاهی یک گوش درد، گرم بودن محیط یا زخم شدن پلک نوزاد در اثر چنگ زدن خودش می تواند دلیل گریه نوزاد باشد.
میتوان با اقدامات خانگی از تاولها مراقبت و از ایجاد موارد جدید پیشگیری کرد، بنابراین آموختن چگونگی مراقبت از زخمها و داشتن برنامه ی غذایی مناسب برای بیماران مبتلا به بیماری پروانهای اهمیت دارد.
وجود تاول ها در دهان می تواند خوردن را دشوار کرده و منجر به سو تغذیه و کم خونی (مانند سطح پایین آهن در خون) شود.
بیماری پروانه ای یا اپیدرمولیز بولوزا یک بیماری ژنتیکی نادر است که پوست را چنان شکننده میکند که با کوچکترین تماس ممکن است پاره شود یا تاول بزند. کودکانی که با آن به دنیا میآیند «کودکان پروانه» نامیده میشوند زیرا پوست آنها مانند بال پروانه شکننده است.